SHAKLEE WATER PITCHER PENAPIS AIR MUDAH ALIH TERBAIK

Badan manusia secara puratanya terdiri daripada 70% air. la memainkan peranan penting di dalam kebanyakan fungsi badan seperti mengangkut nutrien dan menyingkirkan sisa kimia daripada badan. la juga diperlukan untuk fungsi penghadaman, penyerapan, peredaran dan perembesan serta memanfaatkan vitamin larut air. Air juga adalah faktor utama pengekalan suhu badan normal.

mobilewaterpitcher

Apa Yang Ada di Dalam AIR Anda ?

Bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan anda sebenarnya boleh hadir dalam air minuman keluarga anda.

Logam berat, pencemaran industri, racun perosak-bahan cemar berbahaya ini boleh memasuki bekalan air kita dan mempunyai potensi untuk mewujudkan cabaran kesihatan dalam jangka panjang. Menurut Amerika Syarikat, agensi perlindungan alam sekitar, air yang kita minum adalah bertanggungjawab sehingga 20% daripada sistem rawatan air negara telah melanggar akta air minum yg selamat dalam setiap lima tahun yg lalu.

Apakah Shaklee Get Clean Water Pitcher?

Get Clean Water adalah revolusioner baru-penapisan sistem water-filtration pitcher disahkan oleh Persatuan Kualiti Air (WQA) untuk mengurangkan sehingga 99% lead, serta berpuluh-puluh bahan pencemar lain yg boleh hadir dalam air anda yg mungkin berbahaya kepada kesihatan.

Multipatented Get Clean Water Pitcher menggunakan blok pepejal karbon utk menapis dan membersihkan air anda. Setiap penapis air bersih mengendalikan 80 gelen air, 2 kali ganda sebagai BRITA dan membeli 2, dan setiap penapis diperbuat daripada tempurung kelapa yg mampan karbon yg menggunakan proses zeroemission. Tambahan pula, ia adalah water-filtration pitcher pertama dengan sistem penapis karbon-blok yg boleh diisi semula, jadi lebih kurang sisa yang akan dibuang ke tapak pelupusan.

Kita bukan saja dapat menikmati air yang bersih, malah juga air yang sihat serta juga planet yang lebih bersih dan sihat untuk semua!

MANFAAT

  • Merupakan Sistem Penuras Jag Air Pertama yg menggunakan blok karbon yg boleh diisi semula dan yg paling penting, ia SELAMAT
  • Menyingkirkan kandungan plumbum dan bendasing lain
  • Dapat menghasilkan 303 air daripada setiap turasan

Nikmati air yang lebih sihat dengan Shaklee!

Hubungi saya untuk tempahan : Nusaybah Anuwar 019-3832656

2,865 total views, 1 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Post Navigation