PROMOSI NOVEMBER : OMEGA GUARD SHAKLEE

SHAKLEE OMEGA GUARD

Minyak ikan terbaik di Dunia!
Shaklee Omega Guard diesktrak dari ikan air laut sejuk iaitu (sardin, mackerel, herring, anchovies) di perairan negara Jepun. Ia BUKAN dari hati minyak ikan. Omega Guard keluaran Shaklee adalah 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan hati minyak ikan.

Berbanding dengan produk omega lain di pasaran, Omega Guard merupakan minyak ikan paling tulen di dunia yg mengandungi rangkaian spektrum penuh 7 jenis asid lemak Omega-3 semulajadi termasuk EPA, DHA, ALA dan banyak lagi. Satu sajian Omega Guard dapat membekalkan 905mg asid lemak omega-3 EPA dan HDA.

Omega Guard dapat membekalkan 905mg asid-lemak omega-3 EPA dan DHA.
Kebanyakan pengusaha-pengusaha kilang menggunakan kaedah penyulingan tekanan tinggi utk mengekstrak minyak ikan, akan tetapi kaedah ini bukan hanya akan memusnahkan sesetengah nutrien, malah tidak boleh menapis kandungan logam yg membahayakan kesihatan.

Shaklee menggunakan kaedah ultratulen bergred farmaseutikal teknologi terkini utk menghasilkan Omega Guard. Ia dihasilkan melalui suatu proses penyulingan proprietari 3 molekul utk mngekstrak asid lemak omega-3 yg paling tulen dan paling semulajadi sementara menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin, dan PCB (polychlorinated biphenyl) – merupakan bahan kimia industri yg sgt toksik.

KEBAIKAN – MANFAAT UTAMA

Asid lemak-omega-3 merupakan asid lemak penting yg tidak dapat dihasilkan oleh badan kita. Oleh itu, kita perlu mengambilnya dari makanan. Omega-3 sumber asas dari tumbuhan tidak boleh ditukarkan kpd EPA dan DHA secara berkesan oleh badan. Omega-3 membantu rembesan prostaglandin dgn lebih berkesan utk menghalang prostetomegaly dan membuang air kecil yg timbul daripada punca andropos. Ia juga boleh mengimbangi perubahan dalam kepekatan hormon wanita yg menyebabkan PMS, bagi kulit licin dan kemerah-merahan.

Selain itu,

  • Mencegah penyakit saluran darah dan strok
  • Membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin
  • Membantu perkembangan memori-DHA
  • Meningkatkan sistem imun dan menyihatkan paru-paru
  • Menentang kanser
  • Memelihara fungsi-fungsi sendi (arthritis)
  • Mencegah insomnia

Kajian membuktikan bahawa EPA dan DHA mempunyai keupayaan utk menstabilkan emosi dan membantu dalam perkembangan kesihatan mental, termasuk kemurungan, tekanan, kebimbangan(anxiety), neurasthenia, insomnia, autism, kanak-kanak hiperaktif dan penyakit schizophrenia.

Sendawa hanyir bau ikan?

Hanya sebahagian kecil yg sendawa hanyir bau ikan selepas mengambil minyak ikan. Disarankan utk mengambil minyak ikan sebelum makan atau apabila perut kosong.

Siapakah yg patut mengambil minyak ikan?

Minyak ikan melincirkan saluran darah dan berkemampuan utk mencairkandarah utk pengaliran darah yg lancar dan melambatkan kepekatan darah.Oleh itu, pesakit yg akan melakukan pembedahan dan perempuan yg hamil yg sudah hampir mahu bersalin tidak digalakkan utk mengambil minyak ikan (fish oil).

Cadangan pengambilan :
Untuk penjagaan kesihatan – 2 kali sehari (2-4 kapsul/sebelum @ selepas makan)
Untuk sakit tulang/kolesterol tinggi/tekanan darah tinggi – 2 kali sehari/2 kapsul setiap hari.

CEPAT REBUT PELUANGG UTK PROMOSI BERGANDA INI

BUY 6, GET 7 – FREE 1 bottle

TWIN PACK OMEGA GUARD SHAKLEE and save up to 5% discount!

Promosi-Omega-Guard-Shaklee-Menjimatkan

1,887 total views, 1 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Post Navigation