MEMERANJATKAN : AKIBAT MAKAN VITAMIN SHAKLEE LEBIH 20 TAHUN, INI YANG TERJADI!

Memang!
Tak dinafikan ramai yang takut nak start makan vitamin atau suplemen tambahan sebab inilah!

Kesan jangka panjang.

Kisah ini diceritakan sebelum Shaklee muncul dengan dua produk yang mencapai jualan tertinggi – Vitalizer (tiada di Malaysia) dan Vivix sirap Anti-Ageing yang kini semakin terkenal dan mendapat tempat di hati ramai orang.

Bayangkan diri kita yang sangat teruja mahu cantik dan sentiasa ingin sihat.. tiba-tiba mendapat mimpi gambaran rupa sendiri yang menakutkan 20 tahun akan datang.

Dapat bayangkan tak?

Memang ngeri kalau dah salah buat pilihan bab-bab benda yang nak dimasukkan ke dalam mulut ni. Bukan setakat jadi darah daging, tapi boleh jadi penyakit jugak!

Saya gembira bahawa saya (dan kakak saya Laura) kedua-duanya adalah pengguna Shaklee yang setia – demikian kata Mary.

Mary Anderson dari Evansville, Indiana telah menjadi pengguna tetap seluruh barisan produk Shaklee selama lebih 20 tahun. Walaubagaimanapun, kakak Mary bernama Laura juga seorang pengguna tetapi beliau kurang mempercayai satu jenama tegar yang diambil oleh adik kembarnya ini dan jarang menggunakan produk Shaklee. Beliau lebih suka untuk bertukar-tukar produk dan menggunakan produk yang dibuat oleh syarikat-syarikat lain.

kisah benar akibat makan vitamin shaklee

Walaupun mereka dilahirkan dengan kod genetik yang sama, Mary mempunyai lebih banyak tenaga, berasa lebih baik, kelihatan lebih muda dan lebih sihat daripada kakak kembarnya yang bukan Shaklee Lover.

Mari lihat bagaimana rupa Mary dan saudara kembarnya Laura selepas 20 tahun.

mary dah kembarnya

Berbeza sangat kan?

Di usia 69, Mary kelihatan sangat sihat dan bertenaga. Beliau aktif dengan gereja beliau, melakukan banyak kerja-kerja sukarela dan Presiden Pertubuhan tempatan dia Republikan Wanita. Semua orang berpendapat ibu kepada empat dan nenek kepada enam remaja adalah lebih muda daripada 69! Wow, apa cerita yang luar biasa! Ini adalah hanya satu lagi sebab mengapa Shaklee adalah # 1 Natural Nutritional Syarikat di Amerika Syarikat.

Inilah juga satu sebab yang paling konkrit kenapa hanya Shaklee saja syarikat suplemen yang berani buat Landmark Study untuk buktikan yang produknya benar-benar bagus!

Jika anda berminat untuk mengambil produk yang terbaik dan paling lama di pasaran, saya cadangkan Shaklee Vitalea.

Atau anda boleh juga membelinya sendiri dengan hanya sekali Klik!

set mengandung shaklee

Atau jika masih tak pasti apa yang da best, boleh hubungi saya untuk cadangan produk dan konsultasi eksklusif.

Saya sendiri dah masuk tahun keempat menjadi pengguna tegar vitamin Shaklee yang sentiasa selamat, berkesan dan semulajadi ni.

Ternyata memang pilihan tepat!

Life is a Story
Facebook: Nusaybah Anuwar
FB Page: i-Nutrisi / Tips Hamil Sihat dan Cantik
Shaklee ID: 932852
Emel: imanusaybah@gmail.com
Contact No: 019-3832656

“You’re the writer of your life”

5,813 total views, 1 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Post Navigation