KHASIAT MEALSHAKES SHAKLEE

Mealshakes SHAKLEE menyediakan hidangan lengkap dan asid amino serta nutrisinya mudah diserap untuk kegunaan seharian. Ia diperbuat daripada bahan semulajadi seperti buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lactalbumin (sejenis susu) dan lain-lain. Lactalbumin adalah bahan yang terbaik dan mengandungi organisma protin yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam system tubuh dari peringkat bayi sehinggalah ke orang dewasa. Ia mengandungi pelbagai nutrisi seperti immunoglobin, lactoferrin, bacteriolysin dan sebagainy

Mealshakes SHAKLEE dihasilkan untuk semua golongan – bayi, pelajar, kanak-kanak yang sedang membesar, ibu mengandung, para atlet, pengamal sayuran (vegetarian), orang sakit, orang yang sibuk bekerja atau orang yang selalu mengambil makanan segera. Jika anda mencari sarapan pagi yang penuh berkhasiat, Mealshakes merupakan jawapan terbaik dan pilihan bijak!

imagesCAOT25TB

Mealshakes SHAKLEE disyorkan kepada kanak-kanak selepas umur setahun dengan dicampurkan ke dalam susu.

  • Mengandungi 120 kalori
  • Mengandungi 0.5 g lemak
  • Mengandungi 23 gram karbohidrat
  • Mengandungi 18 gram gula
  • Mengandungi 7 gram protein
  • Mengandungi 12 vitamin penting (Vitamin A, C, E, B6, B12,¬†thiamin, riboflavin, niacin, folat, biotin, pantotenat)
  • Mengandungi 11 mineral penting (kalsium, besi, fosforus, magnesium, zinc, selenium, copper, manganese, molibolenum, natrium, kalium)

Walaubagaimanapun, susu ibu dan homemade food adalah yang paling baik diberikan kepada bayi sebelum mencecah umur setahun.

Dan selepas setahun, disarankan pengambilan mealshakes yang lengkap dengan zat dan nutrisi beserta dengan minyak ikan SHAKLEE Omega Guard yang membantu meransang minda cerdik anak anda!

Seperti biasa, cari saya utk konsultasi dan harga menarik.

Nusaybah 019-3832656

1,428 total views, 2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Post Navigation