DISCLAIMER

disclaimer1

SHAKLEE menawarkan rangkaian produk berunsurkan sumber semulajadi yang telah bertapak selama lebih 50 tahun. Misi kami di Shaklee ialah memberikan kehidupan yang lebih baik dan sihat kepada sesiapa sahaja. Kami membantu dengan cara mengeluarkan produk-produk kesihatan yang terunggul dan anda akan rugi sekiranya tidak berkongsi dengan rakan-rakan mengenainya.  Setiap produk yang kami keluarkan telah direka cipta untuk memperbaiki taraf kesihatan tanpa kompromi dan tidak merosakkan alam sekitar

Kesemua artikel yang dikongsi di sini adalah hak milik mutlak dan peribadi penulis. Testimonial yg dipaparkan juga adalah bersifat perkongsian di mana tidak semua pengguna akan mendapat kesan yg sama, dan dalam tempoh waktu pengambilan yg sama. Ini kerana setiap individu mempunyai gaya hidup dan taraf kesihatan yg berbeza.

Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Maklumat dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan sebagai pengganti rawatan perubatan dan konsultasi doktor atau pakar pemakanan  mahupun dianggap sebagai preskipsi. Sesiapa yang percaya bahawa mereka mengalami sebarang jenis penyakit atau masalah kesihatan, sila berjumpa dengan doktor berkaitan untuk diagnosis dan rawatan susulan.

 

#PENULIS

1,336 total views, 1 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Post Navigation