TESTIMONI YOUTH SHAKLEE DARI MALAYSIA, YES INILAH WAJAH ORANG ASIA KITA

Sekali lagi, Youth buat ramai penggemar produk berasaskan bahan semulajadi gempar kerana kehabisan stok, tak sampai 24 jam selepas dilancarkan!

Iya, itu berita lama yang timbul di hari pertama pelancarannya untuk orang awam pada 1 Mac lalu.

Apa yang terus memeranjatkan ialah kejadian yang sama berulang lagi walau setelah produk ini di”restock” hari ini, masuk kali ke-dua dalam tempoh tak sampai sebulan.

Nampaknya Youth memang betul-betul satu fenomena di tahun 2018 ini.

Happy sangat, sebab dah makin ramai yang serius nak jauhkan diri mereka daripada terjebak dengan produk timbang kilo.

Apa agaknya yang best sangat dengan Youth ni?

Apa yang Youth janjikan?

Youth, rangkaian produk penjagaan kulit yang direka dan dihasilkan secara klinikal oleh pakar kulit untuk :

Membekalkan nutrisi yang sepatutnya kepada kulit, menggalakkan proses pembaharuan sel kulit, merangsang penghasilan kolagen dan mengurangkan kehadiran tompok usia.

Apakah yang dimaksudkan oleh kajian klinikal?

Kajian klinikal itu sendiri maksudnya, rangkaian produk Youth hanya diuji ke atas manusia dan sama sekali tidak menggunakan haiwan sebagai ujian makmal.

Cakap banyak pun tak guna, kan. Mari kita lihat apa bukti klinikal yang telah dibuktikan oleh Youth. Biar gambar-gambar ini yang berkata-kata.

1. Youth – Membantu masalah skin tissue atau orang duk panggil “muka berlubang” tak kisahlah sebab apa, tapi biasanya kesan daripada jerawat lama.

Dengan Youth, kawah bulan yang dalam dah bertahun-tahun pun boleh terkambus balik tau.

2. Youth – Membantu masalah tona kulit tak sekata. Memperbaiki tona kulit supaya lebih smooth dan kulit pun secara automatik nampak bermaya.

Skin tone je pun.. Skin tone je?

Memang jelas terus nampak lebih segar dan muda kan bila kulit kita dapat nutrisi.

Tengoklah hasilnya ni. Pipi pun naik toink toink tau, lebih anjal gituh.

3. Youth – Membantu memudarkan jeragat yang degil selama bertahun-tahun.

Risau sangat sebenarnya Puan Am ni sebab katanya kulitnya jenis yang sangat sensitif, pantang ada yang tak kena. Tapi dengan Youth, Puan Am dah dapat lebih daripada apa yang dia harapkan.

Tidak memberi efek alergi pada kulit, malah membantu meremajakan pula!

4. Youth – Membantu mengurangkan kedutan dan garis penuaan.

Perhatikanlah gambar sebelum-selepas tu. Eyebag dah menipis, kedutan tepi hidung pun ghaib! Baru 6 hari okay, bayangkan apa bakal terjadi selepas 60 hari?

5. Youth – Membantu merapatkan liang pori yang terbuka. Iya, walaupun hanya dalam masa 7 hari. Seminggu pun dah dapat hasil macamni!

Psttt.. Boleh perasan tak yang pengguna dalam gambar ini adalah seorang lelaki?

Soo.. Siapa kata produk skincare ni sesuai untuk orang perempuan je?

Kulit yang bersih dan sihat adalah hak milik setiap insan tau.

Yang last ni, boleh teka tak apa beza?

Kedua-dua gambar tu model atau duta Youth ni pakai bedak nipis tau.

Nampak jelas kan, beza pada tekstur kulit beliau?

Kiri : Kulit nampak berbedak, tapi tak smooth dan “kelabu asap”

Kanan : Kulit lebih fresh dan segar. Nampak sihat dan natural.

She’s a friend of mine yang saya sendiri tengok secara dekat kulitnya sebelum mendapat belaian Youth.

Youth memang menggembirakan.

Youth is hope.

Youth is you.

Tempah Youth awak hari ini.

Yes, tempah hari ini dengan saya, untuk hasil yang puas hati dan semulajadi menjelang hari lebaran 2018 ini.

Youth bukan main-main atau sekadar cakap-cakap kosong, tetapi datang dengan bukti real.

Kalau kita boleh dapat kulit yang bukan setakat cantik saja, malah sihat dengan produk selamat seperti ini, kenapa tidak?

Life is a Story
Facebook: Nusaybah Anuwar
FB Page: i-Nutrisi / Tips Hamil Sihat dan Cantik
Emel: imanusaybah@gmail.com
Contact No: 019-3832656

“You’re the writer of your life”

253 total views, 5 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Post Navigation