STEAM IT!

 
buat iman nasuha yg tersayangg,
 
 
Oh anak..ibu minta maaf sgt. ibu bkn suka nak buat semua ni. ibu tak ada niat lansung nak buat awak sakit apa lagi nak siksa awak. saban hari ibu cuba improve skills utk handle awk sebaik mungkin. ibu ikhtiar, korek, kaji, selidik, study apa saja tips utk hindar awak dari penyakit, rawat awak spy cpt recover.. kalau boleh ibu taknak ingat lagi kisah awak kena warded dolu² sbb penyakit itu. ia mmg pengalaman buat ibu dan abi tp ibu tak sanggup nak laluinya lagi. ibu sedih tgk awak meraung masa dokter buat suction ikut hidung dan sesi physio.. seboleh² nya ibu tamau biasakan awak dgn drugs-medicine. ibu tanak awak manja dgn ubat-ubat dokter ni semua. ibu tau dari pembacaan, tak baguys sbnrya utk bayi seusia awak ni (0-2 tahun) diberi ubat spt selsema dan demam. sejak ada awak, ibu rasa dah boleh jadi paed tau!
 
semua untukmu..
 
tanpa dirimu, hidup tak bererti
tahukah kau cintaku murni
jangan kau pergi dirimu tiada ganti
oh aku berjanji semoga kau sentiasa
di sisi…..
 
 
 
yang benar,
ibu



hasil nya lepas 5-7 minit
hasil lagi selepas keadah stim round kedua
 
Tips :
*Abaikan output pic yg sungguh low kualiti sbb waktu snap ni abi tengah jeling marah sbb ibu sempat lagi amik gmbr sedangkan masa tu anak tgh teruk meraung..kihkihkih…
 


 

1,052 total views, 1 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Post Navigation