ABI DAN SHAKLEE

 1509234_10151891171436938_208482402_n   1526787_10151891172086938_1350946646_n
Pagi td masa bersiap2 nak gi keje nmpk abi buka “almari hikmat”..
sy pun jeling2 dari ekor mata..igtkan buat ape..
Ehhh..ehhh..rupanya bancuh si performance drink wat bekal nak gi outstation ke kuantan
harini.. ini entah kali ke berapa dia… bertindak sendiri. Bagus..proaktif nama dia..tak advise
pun dah paham.. atau perkataan paling seswai sbb dah kena “penangan shaklee” hihihi..
Abi dah pandai ye skrg? Dah tamau beli 100 plus ye? Red bull pun dah tak sedap ye?
Bila tanya.. Best ye Performance Drink ni abi? Oklaa..rasa bertenaga driving sehari suntuk.
Ayat bkn main rigid. Tah skema jwpn mana dia tengok.. Atau bila dtg mood yg lg satu tu,
dia tak jwb soalan, tp senyum sombong..uhuhuhh.. encik abi ni kalo nak tau, mmg selalu
travel jauh sbb tuntutan kerja..setakat berulang pegi pantai timur blk hari tu biase2 aje..
It’s about km perjalanan tau! alasan sbb tak tahan rindu anak. sampai mama sy ckp “si kheri tu
gilaaa” hahaha…. Memang gilaaa…
Iyelah..kalo dulu tetiap bln or tetiap kali  ibu duk beli dan beli bitamin, abi duk bebel dan
bebel.. tapi skrg ni, pantang kena ujan skit dah cari nutriferon..terus tak jd nak demam..
asal kepala berdenyut aje pegi telan bcomp+oste.. dah tak kenal panadol yer?
Dah rasa kan penangan shaklee? Dah tau kan shaklee best? Sila mengaku..
I told you.. sape yg dah rasa mesti jatuh cinta!! Cuma ada org tu malu-malu mau mengaku..
wekkkk.. Wa cakap sama lu.. Shaklee mmg best! Macam-macam adaaa..pilih aje minat yg
mana-mana.. kasitau saya, saya ajar cara nak makan..
1511146_10151891171701938_1219287590_n 1493210_10151891171981938_831685251_n 1511297_10151891172041938_1928564813_n
Tak rugi cuba.. Contact kite, kite consult!
SMS/WhatsApp your SID :
SAYBAH – 0193832656

795 total views, 1 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Post Navigation