TENTANG SAYA

Hai Semua.

INGIN KENALI SAYA?

Saya adalah seorang isteri kepada Encik Mohamad Khairi Daud dan juga ibu kepada 2 orang buah hati bernama Ain Sufi dan Iman Nasuha Mohamad Khairi yang merupakan inspirasi saya dan tertubuhnya FARMASIMAYA ini.

FARMASIMAYA merupakan salah sebuah outlet online yang menawarkan variasi jaringan produk SHAKLEE yang berasakan sumber semulajadi, berkesan dan selamat untuk alam sekitar.

SAYA mengenali SHAKLEE sejak tahun 2012, ketika hamil anak pertama dan mencari-cari solusi masalah “simpul mengkarung” yang dideritai hampir setiap malam akibat kekurangan kalsium. Alhamdulillah, pengalaman pertama saya memberi impak dan perubahan yang sangat positif sehingga masalah yang dahulunya sering mengganggu waktu tidur saya akhirnya selesai dengan pengambilan 4 biji kaplet kalsium Ostematrix SHAKLEE yang BUKAN HANYA SEKADAR KALSIUM!

1493210_10151891171981938_831685251_n

SAYA kini adalah seorang Pengedar SAH Shaklee yang dahulunya bermula sebagai seorang pengguna, juga telah mencuba kepelbagaian produk Shaklee yang lain, sehingga mendapat kesan yang sangat memuaskan hati seterusnya jatuh cinta sehingga kini!

Bagi anda yang sedang mencari-cari suplemen untuk menyokong kesihatan tubuh dan aktiviti harian keluarga, boleh menghubungi saya untuk mendapatkan vitamin SHAKLEE dengan harga yang berpatutan berserta khidmat nasihat yang berterusan tentang penggunaan produk.

Produk SHAKLEE untuk pasaran Malaysia telah disahkan HALAL oleh ISLAMIC SERVICE of AMERICA (ISA), Badan HALAL yang diiktiraf oleh JAKIM.

Walaubagaimanapun, produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Konsultasi doctor adalah disarankan sekiranya anda diasahkan penghidap penyakit tertentu yang memerlukan presripksi ubat-ubatan.

Berkat kecekalan dan usaha serta bantuan daripada kumpulan sokongan Shaklee kami, saya telah berjaya mencapai rank supervisor dan diraikan dalam majlis khas yang dianjurkan oleh Shaklee Malaysia sebagai menghargai pencapaian kami.

Motivation and Recongnition Rally 2015

Motivation and Recongnition Rally 2015

Ingin menjana pendapatan 3-4-5 angka bersama Shaklee dalam group besar saya ?!

HUBUNGI SAYA PENGEDAR SAH SHAKLEE ANDA !

NUSAYBAH ANUWAR

SHAKLEE ID : 932852

CONTACT NO : 019-3832656

2,587 total views, 1 views today

2 Thoughts on “TENTANG SAYA

 1. leli on 21/05/2017 at 3:41 PM said:

  Minat ngan stim iron…u ada jual? Pls ctc me at 0196651900

  • nasuha on 05/06/2017 at 5:04 AM said:

   wsalam.

   ye sebelum ni ada jual tapi sekarang dah close order. Kat Malaysia pun dah banyak masuk stok sekaranag ni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge