PROMOSI MEI : MEALSHAKE SHAKLEE

Bersempena dengan bulan baru dan promosi baru Shaklee Mei 2014, kali ini giliran Mealshakes tampil dengan kelebihan dan keunikannya tersendiri. Eskstrak cow based berperisa vanilla yang kaya dengan pelbagai vitamin dan mineral serta asid amino yang diperlukan tubuh (termasuklah zat besi, Vitamin A, Vitamin B, Vitamin C, Vitamin E, kalsium dan fiber). Ia merupakan sumber terbaik serat dan protein yang kaya dengan kalsium dan rendah kandungan asid glisemik.

Eh…macam sama jee..macam pernah baca je dalam artikel sebelum ni? Tak sama, tapi ada iras, lebih² kurang aje… ye betul betul betul… kalau orang Tanya saya, jawapan saya ialah.. Mealshakes ni adalah ESP versi kanak-kanak. Sesuai diambil untuk bayi sewal usia setahun ke atas..

Sangat sesuai diambil sebagai sarapan segera yang cepat, mudah disediakan, berkhasiat, lazat, ideal, sedap dan menjimatkan!

Hanya RM 113.75 untuk satu canister (544 gram), di mana jika dibeli secara pukal 6 canister sekaligus, anda akan dapat menikmati penjimatan dengan memperoleh satu canister Mealshakes lagi secara PERCUMA!

Ingat, tawaran ini hanya sah kepada AHLI ya! Tepat sekali! nak dapat harga member, mestilah jadi member dulu kan? Betul dan logik kan?

BAGAIMANA ?

Tatacara menjadi AHLI SHAKLEE. Sila KLIK SINI.. :)

Ohhh..rupanya mealshakes ni tidak semestinya hanya utk bayi dan kanak-kanak sahaja ya? Adakah statement saya sebelum ini yang berbunyi begitu? :) Saya sendiri mencampurkan 1 SUDU Mealshakes Shaklee ke dalam minuman kegemaran saya atau soya pilihan saya iaitu ESP! :)

Dihasilkan utk semua golongan : bayi, pelajar, kanak-kanak membesar, ibu hamil, para atlet, pengamal sayuran (vegetarian), orang sakit, org yg sibuk bekerja atau org yg sering mengambil makanan segera. Diperbuat drpd bahan semulajadi : buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lactalbumin (sejenis susu) dan lain-lain.

KEBAIKAN – MANFAAT UTAMA

  • Menyediakan hidangan lengkap dan asid amino
  • Menyediakan nutrisi 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu
  • Membekal nutrisi kpd sel tubuh
  • Nutrisinya mudah diserap utk kegunaan seharian
  • Membantu tumbesaran
  • Membantu melancarkan penghadaman dan pelawasan
  • Membantu membuang lemak berlebihan

Saranan Pengambilan : Campurkan 2 sudu besar Meal Shakes bersama Energizing Soy Protein (ESP) dan Performance Drink atau diminum begitu sahaja tanpa sebarang campuran. Hanya 120 kalori utk setiap hidangan. Boleh dicampur/dikisar bersama buah-buahan, ESP atau apa juga jenis minuman kegemaran. Lazat dinikmati dalam air sejuk mahupun panas.

*Sesuai utk menaikkan selera makan anak-anak. 

*Sesuai utk mereka yg terlalu kurus dan ingin menambah berat badan!

Moh cepat grab peluang ini ! TAWARAN SAH BULAN MEI 2014 SAHAJA !!!

Fotor0502140114

541 total views, 2 views today

One Thought on “PROMOSI MEI : MEALSHAKE SHAKLEE

  1. Pingback: DOUBLE PROMOTION OCTOBER : ESP & MEALSHAKES : Nasuha Vita Life

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Post Navigation