PROMOSI APRIL : OSTEMATRIX SHAKLEE

Alhamdulillah.. berakhir sudah Bulan Mac yang penuh dengan warna-warni nya sendiri. Bererti berakhir juga lah promosi Energizing Soy Protein (ESP) Shaklee yang sentiasa jadi Hot Item zaman berzaman itewww!!

Mac telah melabuhkan tirainya, maka bermula lah Promosi April yang tidak kurang hebatnya. Produk yang best, sangat mampu milik dan telah menjadi CINTA PERTAMA SAYA!

Tau tak bahawasanya kaum wanita memerlukan kalsium yang lebih daripada lelaki? Tau tak bahawasanya kaum wanita lebih mudah terjebak dengan risiko osteoporosis?

Sangat-sangat diperlukan oleh wanita samada dari yang bergelar pelajar, anak gadis, remaja, mahupun yang telah menginjak usia 30-an.

Wanita mengandung, menyusukan bayi juga WAJIB mendapatkan tambahan kalsium bagi menyokong keperluan harian tubuh ya.. kalau tidak, bersiap sedia lah untuk mengalami symptom gusi berdarah, sukar tidur, rasa kebas, gigi mudah patah, sakit pinggang otot dan sendi sebab akan ada PENCURI yang ambil manfaat daripada kalsium harian kamu yang diambil hari-hari tu…

Ohhh..semestinya ini ditujukan khas buat mereka-mereka yang anti pada susu dan sukar mendapatkan sumber kalsium yang secukupnya dalam diet harian..

KENAPA SAYA HIGHLIGHT OFFER NI?

Ayuh kita belajar simple Math Calculation :

Harga sebotol Ostematrix = RM61.00. Tahan untuk sebulan pengambilan (dos saranan : 4 kaplet sehari)

Untuk bulan April ini, jika anda beli 6 botol yang berharga RM366, anda akan dapat percuma satu botol Ostematrix.

Jimat RM61, dan anda dapat stok kalsium untuk 7 bulan! Boleh kongsi beli dengan family members, kawan-kawan atau sedara-mara..

So boleh la dapat beli dengan purata RM52++ seorang kan. Masih jimat kan? Anda pun masih untung lagi kan?

Tak mau? Tak berminat? Nak lagi murah? Nak lagi untung? Nak lagi jimat???

Ya boleh. Daftar saja keahlian dengan amaun RM65 atau RM75 ( RM65 membership dan RM10 untuk Starter Kit Postage), dan nikmati harga ahli untuk promosi ini.

Harga memang jauh lebih jimat tau! Yang bestnya dapat lifetime membership. betul! seumur hidupmu!

Tak perlu nak renew setiap tahun macam JCard, Cosway atau keahlian yang lain-lain tu.. Bestkan? Berbaloi sangat-sangat!

Sekali seumur hidup je register keahlian dan layak nikmati harga ahli sampai bila-bila..

Masih rasa tamak dan tak cukup dengan tawaran ini? Contact saya, kita sembang panjang lebar.. tak boleh cerita semua dekat sini, rahsiaaaa… :)

KENAPA MESTI KALSIUM DARI SHAKLEE ?

Kalsium paling seimbang yang memastikan kadar penyerapannya adalah 99%. Formulanya unik, diperbuat daripada mineral semulajadi dan garam mineral dari laut mati, mengandungi kalsium, magnesium, fosforus dan vitamin D, zinc, kuprum, mangan dan boron. Semua ini perlu bagi memastikan kadar penyerapan kalsium adalah di tahap paling optimum, meninggikan ketumpatan tulang, membantu system saraf, memelihara metabolisme kerangka tulang sekaligus mengelak risiko mendapat batu karang!

Nutrien-nutrien ini perlu diambil bersama-sama untuk penyerapan oleh tubuh dan menghalang endapan sesetengah mineral. Kajian telah membuktikan bahawa suplemen kalsium akan meningkatkan ketumpatan tulang wanita yang telah berumur secara berkesan.

MANFAAT UTAMA :

  • Menguatkan tulang – kalsium menghalang osteoporosis, menguatkan kuku, kerangka tulang, system saraf serta tulang retak
  • Memperbaiki kejejangan dan kebas-kebas – Pengambilan 500mg kalsium sebelum tidur akan memperbaiki kebas-kebas, kekejangan, sakit sendi dan atrhritis
  • Meringankan stress – Mengimbangi tekanan darah, memelihara denyutan jantung, impuls saraf, membantu tidur lena, depresi, mood swing dan sakit kepala
  • Memperbaiki masalah haid – Kajian menunjukkan dengan pengambilan 1000mg kalsium dan magnesium serentak akan meringankan sakit semasa kedatangan haid dan membantu pembuangan air kecil
  • Membekalkan kalsium yang dapat membantu dalam pembentukan dan penjagaan tulang dan gigi
  • Membantu pengecutan otot dan saraf, juga mengandungi magnesium, vitamin D dan mineral zink yang berupaya meningkatkan penyerapan kalsium dan fosforus

DAPATKAN SEGERA !

10012730_663178363718290_606959704_o

SMS/CALL/WHATSAPP YOUR SID :

SAYBAH : 019-3832656

KHAIRI : 019-3832656

1,238 total views, 1 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Post Navigation