PENAFIAN

Penafian

 

 

 

Kesemua artikel yang dikongsi di sini adalah hak milik mutlak dan peribadi penulis. Testimonial yang dipaparkan baik dalam bentuk penulisan, audio atau visual juga adalah bersifat perkongsian di mana tidak semua pengguna akan mendapat kesan yg sama, dan dalam tempoh waktu pengambilan yang sama. Ini kerana setiap individu mempunyai gaya hidup dan taraf kesihatan yang berbeza.

Saya bukanlah seorang doktor, pakar nutrisi mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara, selain kelulusan KKM dan pengiktirafan HALAL yang sah.

Segala perkongsian di dalam blog ini adalah daripada pengalaman penulis, Produk yang disebut dalam blog ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Segala maklumat dalam blog ini tidak boleh digunakan sebagai pengganti rawatan perubatan dan konsultasi doktor atau pakar pemakanan mahupun dianggap sebagai preskipsi. Sesiapa yang percaya bahawa mereka mengalami sebarang jenis penyakit atau masalah kesihatan, mohon berjumpa dengan doktor berkaitan untuk diagnosis dan rawatan susulan.

1,758 total views, 1 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge