MAKAN VITAMIN MACAM GULA-GULA DENGAN PILBOX COMEL

Saya memang jenis kalau nak travel 2-3 beg nak bawak. Dah penuh satu, dah susun cantik-cantik, zip kemas-kemas pun later nanti ade je yang nak add-on.

Sudahnye daripada satu jadi 3, kenkadang 4 atau 5. Abi memang sokmo bising. Tu belum campur lagi dengan Pouch Doraemon saya. Yang saya letak semua tablet-tablet kesayangan.

Macam apa yang dikongsi oleh kakak manis yang selalu travel ke oversea naik kapal terbang nih.

Bekas Letak Vitamin Shaklee Untuk Travel or Outstation from iReach HD on Vimeo.

Comel je kan lakonan bersahaja aktress suami isteri yang berdua nih. :)

Yes. Memang saya dah praktikkan lama dahulu. Siap kasi sorang satu dekat mama dengan abah lagi masa nak pergi haji last time. Seronok bukan main diorang sebab takpayah nak angkut semua botol vitamin yang banyak dan besar tu kan. Jimat space. Ruang yang kosong lagi tu boleh selit souvenir dari tanah suci untuk kami pulak kan kan..

Nak letak dalam handbeg atau lappy beg pun boleh. Mudah sangat nak makan vitamin, macam makan mentos dengan chewing gum jek.

Takkanlah cokelat je nak wrap cantik-cantik kan. Padahal dolu-dolu selalu je basuh dan simpan bekas besi ubat tekak yang comel-comel tu. hehehe..

Ada yang taktau ke mana nak dapat pillboxes yang comel tu?

penggunaan-pillboxes-boleh-memudahkan-pengambilan-suplemen secara rutin

penggunaan pillboxes boleh memudahkan pengambilan-suplemen secara rutin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ada banyak jual, dekat farmasi, DAISO, COSWAY pun ada. Cuma takde jenama lah. Harga pun boleh tahan.

Kalau nak yang eksklusif, yang.. yang free.. takde jenama jugak, tapi ada kaler jenama yang GoGo Greeen tu. Saya ada banyak kat rumah. Cintakan Bumi sangat! eheheheh. Yang limited edition pun ada. Tapi ofkos limited untuk mereka-mereka yang tertentu saje. :)

Saya memang ada banyak jenis kat rumah. Yang satu layer, yang 2 layer semua ada. Sebab, saya memang suka kasi orang. Bermurah hati sangat saya ni tau. Customer-customer tetap dan bertuah yang sayangkan kesihatan dirinya dan berjanji akan rajin makan vitamin memang tau dah rahsia ni, dorang memang akan dapat. Hihihi.. Saya memang taknak duit. Free of charge.

Bolehlah kalau rasa nak try kan. Itupun kalau nak lah. Kalau nak rasa macam mana best nye multivitamin tertua di dunia ni. Macam mana vitamin ni bertindak cemerlang dalam mengoptimumkan kesihatan tubuh badan kita.

Lagi untung lah kalau dapat sekali dengan sebotol vitamin free yang tengah promo sekarang ni. Tahan setengah tahun pulak tu.

Ohoiii..bestnyaaa!! rasa nak join member lagi sekali!!

736 total views, 2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Post Navigation