KRIM KUNYIT DRSNEEZ

atasi masalah selsema berpanjangan tanpa ubat tetapi hanya krim sapu

 

 

 

 

 

 

Dapatkan penyelesaian SEGERA masalah selsema sepanjang tahun bayi anda!

Petua tradisi yang dimodenkan melalui kaedah THRUDERMAL yg mampu membantu resapan pada kadar yang tinggi. Bahan aktifnya bertindak meresap ke dalam kulit di kawasan yang dikehendaki dengan lebih cepat dan semestinya mujarab!

DrSneez (10ml) merupakan ubat alternatif untuk merawat selsema yang berkesan dan mendapat sambutan hangat di pasaran Malaysia. Ianya di formulasikan oleh 4 orang Doktor di Malaysia :

  1. Dr Sazali Mohamed Sharif (MD,USM) 24 tahun pengalaman
  2. Dr Azman Mohamed Sharif (MD,USM) 18 tahun pengalaman
  3. Dr Zulkifli Mohamed Sharif (MBBS,Aus) 15 tahun pengalaman
  4. Dr Hisyam Mohamed Sharif (MD,USM) 14 tahun pengalaman

DrSneez bukan ubat untuk dimakan. Ia hanya perlu disapu! Sangat mudah & praktikal untuk bayi anda.

Gabungan bahan semulajadi yang digunakan ialah Habbatus Sauda, Kunyit, Jintan dan juga kopi arabica.

Saya kongsikan sedikit FAQ daripada pelanggan-pelanggan :

Q: Produk ini ada Money Back Guarantee tak?

A: Maaf. Tak ada. Tidak ada jaminan wang dikembalikan atas setiap pembelian Krim DrSneez keluaran DRAZMA Wellness Marketing.

Buat masa ini, belum ada lg servis money back guarantee spt yg dimaksudkan utk produk ubat-ubatan, lebih2 lg utk produk tradisi dan semulajadi seperti ini. Jika kita membeli ubat di farmasi setiap bln pun “no such thing” yg kita pernah dengar. Apa lg kalau ke dokter sekali sekala, tak pernah jururawat di kaunter bagi ubat dan beri ucapan penutup, “kita ada money back guarantee 7 hari ya!”

Bahkan kita dicaj pula consultation sebanyak sekurang2nya RM10 (ini klinik panel majikan, kalau specialist tentu nilainya lebih lagi!) Itu belum lagi diambil kira produk2 kecantikan dan kesihatan yg dijual di booth atau kiosk-kiosk kecil dlm pasaraya atau mall. Kami di DrSneez menjual produk dgn harga yg sgt berbaloi (dgn fungsi dan kelebihannya) bkn mengedarkan sample utk percubaan dlm tempoh trial period.

Tetapi setakat ini, rata-rata pelanggan yang telah membeli dan menggunakan produk Drsneez ini sangat berpuas hati dan ramai juga di kalangan mereka yang repeat order.

Saya kongsi pula beberapa testimoni daripada mereka sebagai jaminan kepuasan hati pelanggan yang telah mencuba :

testimoni dr.sneez 1 testimoni dr.sneez 2 testimoni dr.sneez 3

 

 

 

 

 

 

 

 

Saya sekadar berkongsi kebaikan produk berdasarkan testimoni diri sendiri dan keluarga. Penggunaan DrSneez juga tidak menyebabkan kesan mengantuk seperti ubat selsema lain. Ia adalah jauh lebih baik daripada memberikan ubat selsema, paracetamol atau antibiotik pada bayi di bwh umur 2 tahun. Ia juga sesuai utk semua peringkat umur. Daripada tokwan sampai ke cucunya!

Kita sekadar berikhtiar.
Selebihnya, bertawakkallah.
Allah jua Yang Menyembuhkan…

1505417_10151879347541938_1928942752_n

 

2,766 total views, 1 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge