KENAPA RAMAI IBU JATUH CINTA DENGAN SET KEHAMILAN SHAKLEE

Bukan tak nak mengandung dah, tapi trauma sangat bila membayangkan nak melalui 9 bulan yang penuh airmata tu.

Kalau setakat alahan je OK lagi, ni dengan masalah hB, berat badan mencanak naik dan yang paling tak tahan tu kena minum air gula sebab asal mengandung je mesti sangkut GDM – Gestational Diabetis Mellitus.

Anemia – setiap kali antenatal checkup kena bebel sebab bacaan hB tak cantik.

Seperti yang selalu ditekankan oleh WHO, ibu mengandung mesti cukup nutrisi untuk memastikan bayi membesar dengan sihat dan menjalani pertumbuhan yang sempurna.

SET KEHAMILAN SHAKLEE adalah set vitamin mengandung yang lengkap dengan kesemua nutrisi yang diperlukan oleh ibu-ibu untuk mengawal alahan dan mengelakkan daripada komplikasi ketika mengandung.

Ia mengandungi vitamin-vitamin berikut yang membantu memberikan ibu vitamin semulajadi yang bukan sahaja sudah dibuktikan selamat, malah mendapat pengiktirafan Beyond Organik.

🌸 Vitalea – multivitamin dan mineral lengkap dengan zat besi.

1. Melengkapkan nutrisi yang lopong
2. Bantu masalah bacaan HB rendah yang boleh membawa kepada anemia 2. Elak rasa nak pitam sebab kurang darah merah

🌸 B Complex

1. Membantu proses pertukaran gula dalam makanan kepada tenaga. Dapat mencegah diabetes ketika hamil.

2. Ada kandungan asid folik yang sangat penting untuk perkembangan saraf bayi dan elak kecacatan otak/sumbing.

3. Vitamin anti-stress – mengawal emosi ibu agar sentiasa stabil dan gembira melalui kehamilan

🌸 SR Vitamin C Plus

1. Membantu menguatkan sistem imun ibu-ibu. Sistem imun ibu hamil sangat mudah diceroboh. Oleh sebab itulah, ibu perlu sentiasa menjaga kesihatan sebaik mungkin, elakkan daripada terkena jangkitan penyakit. Mak mengandung tidak disyorkan untuk sembarangan ubat kerana ia boleh membahayakan anak dalam kandungan.

2. Membantu pertumbuhan sel-sel otot, gigi dan tulang bayi. Vitamin C yang cukup akan menggalakkan pertumbuhan kolagen.

Selain untuk fungsi imun, vitamin C juga membantu ibu untuk kekal cantik dan jelita ketika hamil.

🌸 Ostematrix

1. Membantu mengatasi masalah sakit otot, pinggang serta sengal-sengal badan ketika hamil.

2. Mengelak buasir serta sembelit ketika hamil juga dapat diatasi dengan mengamalkan Ostematrix sebelum tidur.

3. Bekalan kalsium yang lengkap dengan vitamin D dan magnesium utk kadar penyerapan lebih baik akan membantu ibu-ibu untuk dapat tidur lena dan berkualiti sepanjang malam dan kekal segar bila bangun pagi.

4. Membantu kekalkan bacaan darah dan degupan jantung yang normal

🌸 ESP – Energizing Soy Protein

1. Membantu meningkatkan pertumbuhan sel-sel otot dan tulang bayi.

2. Membantu mengawal paras kolesterol dan gula ibu-ibu hamil

3. Memberi tenaga berpanjangan dan rasa kenyang lebih lama.

🌸 Omega Guard

1. DHA dan EPA penting untuk perkembangan sel-sel otak dan mata bayi dalam kandungan.

2. Dapat mengawal berat ibu hamil terutamanya di akhir trimester kerana di waktu ini ibu-ibu cenderung mengalami peningkatan berat badan secara mendadak.

Ibu juga mampu menjalani kehamilan yang bukan sahaja sihat malah menggembirakan kerana :

  • Bacaan hB yang stabil
  • Kesihatan yang lebih baik
  • Berat badan akan lebih terkawal

Saya sendiri adalah salah seorang HAPPY CUSTOMER yang jatuh cinta dengan produk SHAKLEE selepas terjebak dengan SET KEHAMILAN ini.

Memang seronok tau, bila kita mengandung tanpa susah hati dengan isu-isu berbangkit ni semua. Lapang je rasa hati nak buat persediaan menyambut baby baru.

SET KEHAMILAN SHAKLEE ini membantu :

  1. Membekalkan nutrisi
  2. Menyeimbangkan
  3. Mengurangkan kesakitan semasa melahirkan

MARI LIHAT SENDIRI APA KATA IBU-IBU INI :

testimoni hb cemerlang dengan set mengandung shaklee

TESTIMONI VISUAL

Puasa Semasa Hamil Tak Semestinya Lembik Lunyai. Tengok Betapa Cergas Makcik ni… from iReach HD on Vimeo.

Dengan setiap pembelian SET KEHAMILAN SHAKLEE, anda akan mendapat keahlian PERCUMA yang sangat menguntungkan.

Kenapa untung ?

SEBAB, sebaik sahaja bergelar ahli, anda layak mendapat penjimatan harga sehingga 20% untuk setiap produk dan akan diberi panduan pemakanan yang eksklusif sesuai dengan keperluan anda.

SET MENGANDUNG SHAKLEE, PILIHAN SAYA DULU KINI DAN SELAMANYA!

SET KEHAMILAN SHAKLEE

Dapatkan Set Lengkap kehamilan Shaklee di sini.

ikonbelisekarang

Life is a Story

Facebook: Nusaybah Anuwar
FB Page: i-Nutrisi / Tips Hamil Sihat dan Cantik
Emel: imanusaybah@gmail.com
Contact No: 019-3832656

“You’re the writer of your life”

90 total views, 1 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Post Navigation