FORMULA BERHANTU AMALAN KAMI, 6 SEBAB PENTING MESTI JOIN AHLI DENGAN GROUP OHSEM SAYA!

Formula 3+3 yang Berhantu dalam Shaklee

1. Sistemnya adil dan saksama

Siapa buat dia dapat hasil. Siapa tidur dia dapat tahi mata. Best kan formula ni?

Tak ada istilah upline kaya, downline merana. Tak ada istilah siapa join dulu dia naik pangkat lagi awal. Dah banyak bukti anak-anak yang lawan mak dia dalam Shaklee tau! Yes, memang kalau dalam politik dunia pekerjaan ni dikira kena pancung, tapi pancung yang tak pakai kipas or aircond yang buat sakit hati. Tiada unsur penindasan langsung sebab semuanya atas usaha titik peluh sendri.

2. Keutamaannya pada produk

Boleh pilih nak beli produk mana satu. Nak dapat keahlian percuma pun boleh senaraikan produk apa yang kita berkenan dan mahu. Bukan terpaksa ambil sahaja produk yang dah ditetapkan. Bukan dapat produk yang kita taknak lepas tu berhabuk tersimpan berkoyan-koyan bawah katil buat menyampah nak tengok. Simpan tu sebab tak reti nak jual. Al-maklum, tak semua orang ada darah bisnesman. Tau-tau barangnya dah sampai tarikh expired. Rugi duit!

Macam saya dulu, saya hanya beli ostematrix dan mula jatuh cinta dengannya dalam ketidaktahuan yang saya boleh dapatkan sumber kalsium lengkap walaupun tak minum susu. :)

Eh, ada kaitan ke dengan point dalam formula ni? hehehe…

Nak habaq mai yang dalam Shaklee kita berhak nak tentukan produk apa yang kita nak bila jadi ahli. Produk memang letaknya NOMBOR SATU!

*Cuma yang tak berapa nak best sikit time ada promosi keahlian yang dapat vitamin percuma atau promosi vitamin murah yang dapat keahlian percuma. (Tanpa caj terselindung tau!)

Tak best sebab ramai yang jeles, lepas tu rasa nak join ahli lagi sekali. Termasuklah saya sendiri. hahahaha…

3. Real Bisnes. Sesuai untuk semua kategori usia/golongan :

  • wanita bekerja
  • emak yang jaga anak kat rumah
  • isteri sepenuh masa yang tak tahu nak buat apa
  • ibu merangkap isteri yang nak jana income tambahan
  • mereka yang ada kerjaya profesional
  • mereka yang sibuk sangat tapi tak reti duduk diam
  • orang yang nak kaya tapi banyak alasan (yang jenis ni tak termasuk ye. Sorry)

Kita ada system online yang user friendly. Semuanya hanya di hujung jari melalui shaklee2u.com.my. Klik-klik, malas-malas sambil golek dengan anak atas katil empuk pun barang boleh terus sampai depan pintu rumah kita atau customer tersayang. Ini namanya dropship. Perniagaan tanpa modal. Customer bayar, kita settle kan order.

Bisnes masa kini, online dan di hujung jari kekdahnya. Bukan Go Shop aje yang semudah itu tau!

Harga ahli yang menjimatkan sehingga 20%. Bonus dalam bentuk cashback untuk pembelian terkumpul mengikut point tertentu. Ada promosi bulanan, matching bonus, insentif menarik, vitamin percuma dsb.

Produk yang baik mampu berdiri sendiri. Kita tak perlu nak proses barang, tak perlu nak cari pemborong, tak perlu nak cari peruncit, tak perlu nak sewa or bina kedai segala. Mudah!

Setiap orang yang menjadi ahli Shaklee adalah mereka yang menggunakan produk, samada untuk makan sendiri atau nak berniaga. Berapa banyak bonus atau cashcak ditentukan oleh berapa kencang sales hasil daripada jualan vitamin. Daftarkan seseorang jadi ahli sama sekali bukan untuk memanipulasi atau dimanipulasi oleh sistem MLM (ni ramai orang yang salah faham, lepas tu trauma)

Either recruite orang baru atau taja downline baru kita takkan dapat apa-apa. So, takpayah risau bakal menindas rakan baik or akan menganiayai ahli keluarga yang join ahli. Yang lebih penting ialah lengkapkan diri dengan ilmu supaya boleh faham dengan baik apa fungsi setiap vitamin dan bagaimana mendapat kesan optimum daripada jadual pengambilan yang betul.

At least ambil tahu apa tujuan vitamin yang sendiri makan tu supaya tak ada isu selalu lupa makan, dah setahun beli tapi tak abis-abis dan lain-lain lagi “alasan” yang akhirnya akan keluarkan statement vitamin Shakleee ni tak berkesanlah! Big No!

Bukannya mendaftar ahli, menaja orang untuk jadi ahli dan dapat duit atas penajaan tersebut. Sebaliknya mula guna produk, jatuh cinta dengan produk, berkongsi dengan orang lain dan menjana pendapatan samada secara sampingan atau sepenuh masa.

Kalau bayar registration fee sekadar nak makan sahaja kita bagi harga terbaik. Tapi kalau nak cari duit lebih, kita tunjukkan jalannya satu persatu. Cuma serendah RM69 untak modal permulaan yang akan beri kita ID keahlian sebagai lesen perniagaan dengan sebuah starter kit lengkap dengan panduan produk dan manual bisnes.

Kelebihan menyertai Group Kami

Anda akan dijemput masuk dan menyertai Secret Group iReach Family yang super duper ohsem!

Kalau tak percaya cuba klik hashtag #ireachshaklee #ireachfit #detoksparasit #eatclean #tsunamishaklee. Terserlah dgn jelas betapa aktifnya mereka dan betapa bnykya aktiviti yg telah dianjurkan dlm group besar ini.

1. Bimbingan kelas secara online/offline dengan percuma.

Cagarannya cuma usaha, kemahuan dan kesungguhan. Rahsia, tips dan tricks kejayaan akan sentiasa dikongsi untuk beri motivasi dan inspirasi.

Bukan untuk buat bisnes sahaja, ahli yang cuma makan sendiri pun saya akan sediakan bimbingan. Cara nak makan vitamin dengan betul, waktu makan yang paling baik, dos makan yang paling sesuai etc.

2. Peluang untuk jadi otai dengan tawaran menyertai group tambahan yang sarat dengan info dan testimoni panas melecur :

  • ilmu kurus
  • ilmu cantik
  • ilmu detoks
  • ilmu blogging
  • ilmu produk
  • ilmu nutrisi
  • ilmu marketing

Saya sendiri pun mula berblogging dengan kosong tapi siapa sangka hari ini saya telah berjaya meletakkan diri di dalam trafik pencarian di google, hasil daripada berguru dengan mentor yang betul. Orang kata from zero to hero. Eh sebenarnya belum lah hero lagi, tapi kira bolehlaaahhh. :)

Jangan taktau, jampi serapah a.k.a doa untuk jinakkan dan tawan hati customer pun kami belajar tau! :) Disebabkan customer dan bakal customer kami semuanya di kalangan manusia, makanya haruslah kita sentiasa bermohon dan meminta pada Sang Pencipta Makhluk yang pegang hati manusia. Ini juga dinamakan ilmu penunduk atau magnet tarik rezeki. hehehe..

3. Personal touch and coach daripada saya ramai leader-leader hebat yang tak lokek ilmu

Mereka-mereka yang bertuah ini akan diberikan sentuhan terus tentang apa yang mereka nak tahu dan apa yang mereka nak belajar berdasarkan kekuatan dan kelebihan yang ada pada diri masing-masing.

“If you want to go fast, go alone.”
“If you want to go far, U need a Team to go together”

Jangan bimbang, selagi anda mahu anda tak akan keseorangan. InshaAllah. ?

Banyak lagi sebenarnya formula yang kami ada dan gunapakai.
Kalau rasa masih tak cukup dan masih nak tau lebih lanjut lagi, boleh pm tepi.

Sertai kami sekarang!

Bertukar jenama boleh mengubah hidup anda
WhatsApp 019-3832656

#liveamazing #thebillionaires #OPSTeam #tsunamishaklee #pts4kebaboom #anakkuwirakushaklee

596 total views, 2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Post Navigation