ESP BUAT SAYA MAKIN CANTIK, SIHAT MASA MENGANDUNG, SUSU BANYAK MELIMPAH SELEPAS BERSALIN

Macam yang dah selalu disebut-sebut, ESP ni memang selalu menjadi killer produk dan sentiasa dinanti-nantikan promosinya terutamanya buat sesiapa yang dah rasai sendiri betapa bestnya efek serbuk putih yang satu ni.

Bagi yang belum tahu ESP ialah satu minuman protein berkualiti tinggi berasaskan kacang soya yang terkandung asid amino yang tak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia.

Memang ramai peminat ESP ni, ada yang jadikannya sebagai sarapan pertama, meal replacement, milk booster dan pembekal tenaga segera jugak. Bila dah dapat menten rasa kenyang lebih lama tu, faham-faham jelah kan, berat badan pun boleh menten dengan jayanya. Best ke best?!

Yang lagi best, yang ramai tak sedar ESP bukan saja dapat bagi tenaga extra, hasilkan susu berkualiti, bantu kuruskan badan, tapi dapat cantikkan kulit jugak.

Memang BEST GILA!

Jom layan satu testimoni ibu cantik kat bawah ni :

  • ESP + Vitamin E – Masalah kulit wajah kusam
  • ESP – Ibu mengandung yang ada diabetis dan nak kawal gula
  • ESP – Ibu menyusu yang nak susu banyak dan berkualiti

First time consume ESP masa start makan Shaklee .. masa tu saya ada masalah kulit wajah kusam., saya consume Vitamin E dan ESP. lepas 3 minggu kawan-kawan ofis tegur kulit wajah nampak berseri dan cerah! wahh.. mau tak seronok..! kawan-kawan tanya makan ape, jadi cakaplah saya consume Vitamin E dan ESP. 

Kemudian masa saya pregnantkan anak kedua saya Yusuf, saya tak missed langsung ESP ni setiap hari. Sebab masa anak pertama saya tak kenal Shaklee lagi, so saya ada diabetes masa tu. Kena minum air gula.. euw… tak lalu… rasa luruh gigi.. hihi.. So sepanjang saya pregnantkan Yusuf, ESP banyak bantu saya sebab ESP ni rendah glisemik jadi saya percaya ESP boleh bantu saya kawal selera makan sepanjang pregnant dan bantu kawal paras gula dalam darah.

AlhamduLILLAH, sepanjang 9 bulan hamil saya takde langsung masalah diabetes ke, masalah hb low ke, masalah kaki bengkak ke.. SEMUA OK! Dan saya rasa sihat dan cergas sepanjang hamil. Boleh drive setiap hari dari pagi sampai petang, tak rasa letih dan lesu. Dan saya dapat berpuasa selama sebulan walaupun masa tu pregnant. 

Now, saya consume ESP untuk fasa menyusu. Anak kedua saya kini dah 18 bulan saya masih menyusukan dia sepenuhnya.. tak pernah campur lagi.. AlhamduLILLAH.. rezeki anak.. masa anak pertama saya hanya dapat breastfeed dia untuk 3 bulan pertama je, lepas tu susu takde. Kalini anak kedua, saya dapat menyusukan until now dan siap ada EBM stok! EBM stok banyak sampai expired, sebab anak saya takmo botol.. huhu.. tapi, saya seronok dapat breastfeed anak saya.. 

Selain itu, BONUS kulit wajah saya kekal cantik, berseri dan cerah! Kalau tak minum ESP sehari memang melepek rasanya… tak laratt.. lesu badan, sebab ibu menyusu membakar kalori 500joule bila menyusu.. so kalo skip ESP tak lengkap hidup rasanya. Inilah kisah cinta saya dengan ESP.. makanlah vitamin apapun, saya mesti campurkan dengan ESP.. kalau yang lain saya terskip saya tak kisah, tapi ESP WAJIBBB amik setiap hari! hihi..

-Lia Ummi Irfan-

click to enlarge

click to enlarge

Mengandung sihat walaupun pernah terjebak dengan GDM, dapat fully breastfeed anak dengan susu badan sendiri. Tambah lagi bonus kulit cantik dan berseri pulak.

Sape yang taknak kan?!

Boleh roger-roger untuk harga menarik dan konsultasi percuma :

Pengedar sah Shaklee Bangi di seluruh Malaysia.

COD sekitar Bangi, Cyberjaya dan Putrajaya

Nusaybah Anuwar – 019 3832656

900 total views, 1 views today

2 Thoughts on “ESP BUAT SAYA MAKIN CANTIK, SIHAT MASA MENGANDUNG, SUSU BANYAK MELIMPAH SELEPAS BERSALIN

  1. Pingback: KEPENTINGAN DAN TANDA KEKURANGAN PROTEIN | Life is a Story

  2. Pingback: ANEMIA IBU HAMIL KERANA PEMBAWA THALASEMIA | Life is a Story

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Post Navigation