DAH SETAHUN UMUR ADIK, HAPPY BIRTHDAY DARLING!

happy 1st birthday my baby

Dah setahun umur adik. Pejam-celik, pejam-celik tiba-tiba je. Singkatnya masa. Macam baru semalam menahan sakit contraction. Sempena tibanya hari kelahiran Continue Reading →

1,059 total views, no views today

MAK, SAYA RINDU MAK…

doa-untuk-emak

Dua hari MC semalam dan kelmarin, sempat menyusun atur semula rumah. Beberapa jenis perabot saya alihkan ke tempat lain sebagai Continue Reading →

1,601 total views, no views today

SEPETANG DI ANA IKAN BAKAR

20140204_180234

Petang semalam, balik dari kerja kemain lapar perut ni. Terus u-turn ke Ana Ikan Bakar, nak ambil feeling kat Kuantan Continue Reading →

530 total views, no views today

HERBAL BLEND SHAKLEE SESUAI UNTUK MASALAH KULIT

Image18754714

Krim yang dingin dan tidak berminyak ini diperbuat daripada bahan semulajadi seperti horse chestnut, bunga yarrow, daun sage dan rosemary. Continue Reading →

1,028 total views, 1 views today

SUP IKAN MERAH OMEGA

Gempak kan? taklah sangat. tapi nama menu tu tak kalah.. It’s all in your hand..really.. Kita buat dia..suka hati nak Continue Reading →

833 total views, no views today

JALAN-JALAN PUTRAJAYA

3136

Ini backdate entry. Sepatut post hari ahad lps tp tak sempat.. bz bebeno gayenye. Mengumumkan.. Shaklee Safari Pasta Soup.. Mangkuk Continue Reading →

669 total views, no views today

WORDLESS WEDNESDAY – GRILLED TALAPIA LAGI

IMG_1991

Kita tengok gambar ajelah haaa… Sape yg nak check resepi kasi tengok entry SINI haaa… 611 total views, no views today

611 total views, no views today

MASHED POTATOES WITH BROCCOLI

Hari ni datang mood jalan-jalan dgn keluarga kecilku. Saya, dia dan si buah hati. Tak payah jauh-jauh, yg penting we Continue Reading →

557 total views, no views today

GRILLED FISH FILLET

Assalam. Kali ini feeling² nak jd Barely Supermommy ye..  Dapat tilapia fillet ni dkt kedai frozen dkt dgn umah hamba.. Continue Reading →

929 total views, no views today