CARA TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN CEPAT, DAN TERBUKTI SELAMAT

Pernah tak rasa fed-up nak turunkan berat badan sebab asyik kantoi je pertengahan jalan gara-gara demotivated berat sangat susah nak turun.

Kalau turun pun, sikiiiit sangat.

Kalau macam ni lah punya susah, biarlah obese sampai ke tua.

Hai, serius ke sanggup?

Obese kalau tak ada penyakit tak apa tau.

Tapi, mustahil sangatlah sebab obesity adalah punca penyakit yang paling utama di kalangan rakyat Malaysia.

Tahu tak, salah satu punca paling utama kenapa berat badan liat sangat nak turun ialah tubuh kita ni dah jadi kilang toksin.

Diet sahaja tidak cukup kalau terlebih dulu kita tak buang toksin-toksin yang dah berkeladak dalam badan kita ni.

Toksin adalah bahan buangan terkumpul yang tidak lagi diperlukan oleh tubuh kita dan sepatutnya disingkirkan melalui proses perkumuhan dan penyahtinjaan.

Detoks adalah kaedah menyingkirkan toksin yang paling efektif dan efisien untuk kita amalkan supaya masalah berat badan berlebihan sejak 7 keturunan dulu dapat diselesaikan (exxagerate sikit).

Kenapa detoks?
Kenapa bukan diet?

Diet akan menyebabkan tubuh kita kekurangan nutrien. Lagi-lagi kalau yang jaga pemakanan semata-mata, tak ada ambil apa-apa suplemen untuk top up zat yang tak cukup tu.

Akhirnya, berat turun tapi kalau tersalah langkah, sangat senang mencanak naik semula. Ia akan jadi yo-yo. Turun, lepas tu naik balik.

Detoks?
Lemak akan disingkirkan bersama-sama dengan toksin yang memang sepatutnya dikeluarkan daripada menjahanamkan sistem dalam badan kita.

Jadi, sekarang dah nampak tak kenapa detoks sangat membantu turun berat badan?

Selain itu, detoks dengan ilmu daripada pakar ni akan juga bantu :

  1. Meningkatkan tenaga
  2. Mengawal ketagihan
  3. Menstabilkan emosi

Cuba tengok gambar-gambar mereka semua ini?

TESTIMONI SET DETOKS

Yes, kesemuanya adalah “mangsa-mangsa” program detoks cara kami yang dah terbukti berkesan dengan panduan yang dah tersedia. Hanya perlu ikut step by step.

Program selama 7 + 23 hari ini akan membantu coachee untuk tahu serba sedikit tentang berat badan sihat, mengira keperluan kalori seharian dan mendapatkan maklumat tentang pemakanan sihat, bagaimana menyingkirkan toksin dengan efisien.

Saya sendiri adalah bekas peserta detoks yang sampai sekarang masih boleh maintain dengan berat badan yang cun melecun walaupun dah beranak 3.

Kau menyusu anak, bolehlah.

Hello.. ada je mak menyusu yang berat dia bukan setakat tak turun-turun, tapi makin mencanak naik tau.

Apa yang best kalau join program detoks kami ni?

Dalam Program Detoks The Shaklee Way, kita ada :

  • mealplan khas
  • jadual makan yang
  • support group

Offer semua ni kita bagi semestinyalah sebab nak pastikan semua coachee dapat berat badan yang diidamkan as well as kesihatan yang lebih baik.

Setuju tak bila dah overweight, penyakit pun memang menunggu je nak munculkan diri?

It’s better safe than sorry.

Inilah yang saya selalu pesan dekat bakal-bakal coachee yang rata-ratanya ada masalah yang sama.

FULL SET DETOKS THE SHAKLEE WAY NI ADALAH SEPERTI BERIKUT :

SET DETOKS SHAKLEE

Walaubagaimanapun, Kak Ebah boleh adjust ikut keperluan dan budget korang walaupun semestinyalah FULLSET punya kesan lagi ohsem!

Kesemua produk Shaklee melalui kajian klinikal dan sudah dibuktikan.

Baca Juga : Shaklee dibuktikan dengan kajian, SEMULAJADI, BERKESAN dan SELAMAT diambil dalam jangka masa panjang

Setiap botol vitamin pula mengandungi kuantiti yang banyak dan pure.

Boleh je lah kalau belum nak beli sekarang, tapi lagi lambat mula lagi lambat la berat badan akan turun.

Bak kata orang putih, FAST ACTION, FAST RESULT. Gitchew!

Boleh hubungi saya untuk order dan konsultasi serta rundingan harga. Semestinya eksklusif untuk semua pelanggan Kak Ebah yang disayangi.

ikonbelisekarang

Life is a Story
Facebook: Nusaybah Anuwar
FB Page: i-Nutrisi / Tips Hamil Sihat dan Cantik
Emel: imanusaybah@gmail.com
Contact No: 019-3832656

“You’re the writer of your life”

211 total views, 3 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Post Navigation