CARA SENANG NAK JADI AHLI DAN PENGEDAR SAH SHAKLEE

Sana Shaklee, sini Shaklee, sinun Shaklee.

Sekarang ni, selalu sangat kita dengar tentang makanan kesihatan dan suplemen tambahan kan?

Mungkin masih ada yang tak tahu macam mana cara nak jadi ahli @ Shaklee member. Bukan setakat itu, ada juga yang takut-takut nak tanya tentang syarat nak jadi ahli sebab risau berapa lah nak kena bayar untuk jadi a part of Shaklee Family ni?

OK macamni.

Senang, tak payah nak pening kepala atau banyak fikir lagi. Mari saya terangkan.

Untuk join dan jadi ahli Shaklee ada 2 pilihan yang boleh dibuat :

1. Bayar member fee atau yuran keahlian sebanyak RM68.90 sahaja.

Boleh menikmati harga ahli dan semua offer yang exclusive untuk ahli Shaklee.

Boleh nikmati penjimatan harga ahli sekitar 15-25% untuk setiap produk.

ATAU

2. Buat pembelian 200UV dan anda akan dapat Free Membership (jimat RM68.90)

Secara automatiknya anda sudah layak membeli produk dengan harga ahli

Akan dapat Cash Bonus pada pertengahan bulan berikutnya.

Samada mahu jadi ahli hanya untuk menikmati kebaikan produk atau berbisnes.

SEMUA HANYA dengan syarat yang sama.

Tak perlu memohon loan pinjaman atau menyimpan lambakan stok.

Untungkan bila join member.

Untung sangat. Bukan setakat boleh dapat upgrade kesihatan, tapi juga layak dapat rebate tunai. Ilmu tentang nutrisi dan gaya hidup sihat pun sentiasa diberikan.

Boleh layari www.shaklee.com.my untuk maklumat produk.

ATAU

3. Boleh terus hubungi saya untuk pendaftaran ahli, saya akan selesaikan semuanya from A to Z. Kalau tak pasti mana satu yang terbaik dan paling best, boleh tanya-tanya dulu dan saya akan bantu anda untuk buat pilihan.

Dengan berdaftar ahli, samada nak makan sendiri dan nikmati harga ahli yang super jimat boleh, nak buat bisnes pun laaaagilah boleh!

Tidak perlu lagi risau tentang kenaikan harga sebab dah boleh menikmati harga member yang jauh lebih murah dari harga retail.

Sekiranya sudah sah bergelar ahli boleh terus ke laman ahli https://www.shaklee2u.com.my/mbst_en/mblogin.php

Di sini segala-galanya lengkap :

  • senarai produk
  • promosi bulanan
  • buletin terkini
  • maklumat produk
  • informasi bisnes
  • kelayakan bonus
  • track online ordering
  • program-program Shaklee

dan macam-macam lagi lah. Memang detail dan macam-macam ada. Dah macam portal human resource dekat office tau. Siap boleh tengok bonus statement dah macam pay slip makan gaji okay.

Tapi hanya untuk ahli sahaja.

Again, kalau ada yang masih kurang jelas cara join member, boleh hubungi saya dan saya akan terangkan sampai anda faham dan tak sabar-sabar nak nikmati kelebihan sebagai ahli yang memang best dan berbaloi-baloi ni.

Jangan malu-malu contact saya OK.. nnt sendiri yang rugi tau.. hehehe.

Jadilah sebahagian daripada kami.

Changing brands can change your life.

Life is a Story
Facebook: Nusaybah Anuwar
FB Page: i-Nutrisi / Tips Hamil Sihat dan Cantik
Emel: imanusaybah@gmail.com
Contact No: 019-3832656

“You’re the writer of your life”

222 total views, 2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Post Navigation