CARA NAK DAPAT HARGA MURAH UNTUK BELI PRODUK SHAKLEE

Sejak akhir-akhir ni makin ramai pula jumpa orang yang mencari-cari pengedar vitamin. Cari pengedar, maksudnya diorang nak makan vitamin lah kan.

Petanda baik nampaknya.

Ramai yang dah celik dan mula berfikir-fikir tentang “health is wealth”.

Betullah kan, sekalipun kita ada duit, banyak harta, kaya aset semua tu takkan ada makna kalau terpaksa duduk atas wheel chair atau baring atas katil je.

Eloklah tu, buanglah jauh-jauh kepercayaan “beauty is pain”.

Kenapa sampai perlu korbankan kesihatan untuk tampil cantik, kan?

Seronok saya, sebab masa-masa inilah saya tahu ramai yang masih memerlukan Shaklee.

Siap ada yang cakap, “Dulu akak memang makan vitamin ni, tapi jiran sebelah rumah yang jual tu dah pindah. So akak tak tahu nak beli kat mana dah.”

Baru tahu juga, banyak rupanya yang hadap masalah kat manalah nak beli Shaklee ni. Susahny nak cari pengedar yang betul-betul aktif.

Kalau ada jual kat farmasi kan senang.

Baca : Kenapa Shaklee tak ada kat farmasi?

Lepas tu, dah jumpa pengedar yang jual.. pening loya pula dengan harga. Jiran yang dulu tu jual harga lain, agen sini jual harga lain, agen sinun harga lain lagi.

So…

Macam mana nak dapat harga sama je? Macam mana nak dapat harga yang puas hati? Macam mana nak dapat harga yang tak bikin kepala pening sebab susah nak compare sana sini?

Ada cara ke?

Mestilah ADA.

Kepada anda yang minat dengan produk-produk Shaklee, yang sejak pertama kali makan vitamin Shaklee rasa jatuh hati, yang dah seronok dengan efek best (biiznillah) lepas amalkan produk Shaklee..

Jangan tunggu lagi.

Boleh terus bertindak dan maksimumkan rasa cinta anda tu di jalan yang betul.

Macam mana?

1. Pergi ke cawangan Shaklee berhampiran dengan lokasi anda.

Baca : Senarai cawangan Shaklee seluruh Malaysia.

2. Mohon borang pendaftaran ahli di kaunter.

3. Lengkapkan maklumat yang diperlukan berkenaan keahlian.

4. PALING PENTING : Jangan lupa masukkan No. ID saya (932852 – Nusaybah Che Anuwa) di ruangan maklumat penaja.

5. Ada 2 cara yang boleh dipilih samada :

Ingin menjadi ahli dengan bayaran yuran keahlian sebanyak RM68.90 sekali seumur hidup

ATAU

Dapatkan keahlian PERCUMA dengan pembelian produk berjumlah 200uv (sekitar RM800).

6. Isikan borang pesanan – orderlah barang apa yang ingin dibeli. Ingat, jumlah pembelian yang genap 200uv dan ke atas anda akan layak mendapat keahlian PERCUMA!

7. Serahkan kembali borang beserta maklumat yang telah lengkap diisi ke kaunter.

8. Anda secara automatiknya akan layak membeli dengan harga ahli – penjimatan sehingga 20% secara serta merta.

Boleh teruskan membeli belah di atas talian http://shaklee2u.com.my untuk belian online atau datang lagi ke cawangan atau boleh juga hubungi saya untuk konsultasi, cadangan berkaitan produk, panduan pemakanan atau langkah-langkah memulakan bisnes Shaklee.

Ye betul.

Nak makan sendiri atau bisnes, anda boleh pilih hanya dengan cara yang sama. Tak payah tambah duit, tak perlu buat loan untuk beli stok berkotak-kotak.

Semua di tangan anda sendiri.

Daftar sebagai ahli Shaklee sebelum anda terus rugi!

Alang-alang membeli biar menang memakai. Alang-alang makan Shaklee, biar sampai dapat supply vitamin free untuk diri sendiri !

Life is a Story
Facebook: Nusaybah Anuwar
FB Page: i-Nutrisi / Tips Hamil Sihat dan Cantik
Emel: imanusaybah@gmail.com
Contact No: 019-3832656

“You’re the writer of your life”

388 total views, 2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Post Navigation