ALAMAT SHAKLEE HQ YANG BARU, SEMESTINYA LEBIH OHSEM DAN TERBAIK

Seperti yang ramai dah tahu, HQ Shaklee telah pun berpindah ke lokasi baru yang terletak di Geo Tower, Sunway pada 25 April 2017 yang lalu.

Ianya telah dirasmikan dengan meriahnya pada hari Sabtu lepas bersempena dengan Majlis Tahunan yang ditunggu-tunggu oleh semua pengedar Shaklee – Shaklee Convention 2016/2017.

Tempat baru ni walaupun sekali tengok nampak lebih “comel”, tetapi jauh lebih cantik dengan konsep “pick and pay”.

Kita boleh walk-in je terus, pilih produk apa yang berkenan di hati yang ada di rak vitamin dan terus bayar di kaunter.

Memang best sangat sebab kita dapat pegang dan belek sendiri barang yang nak dibeli tu. Lebih feeling gittew!

Sesuai sangat kalau bawak prospek, kawan-kawan atau sanak saudara yang baru pertama kali nak berjinak-jinak dengan makanan kesihatan tu.

Shaklee adalah pilihan yang tepat!

Kepada yang belum pernah sampai atau teringin nak tengok sendiri rupa HQ atau Home Office yang baru ni, jemputlah datang ke alamat ini :

Shaklee New Home Office

Level 2, Sunway Geo Tower,

Jalan Lagoon Selatan,

Sunway South Quay, Bandar Sunway, 

47500 Subang Jaya

Berdekatan dengan Sunway Medical Center dan betul-betul tepi simpang nak konar tu. So lepas-lepas ni dah senanglah nak cari, silap-silap simpang yang menghadap Home Office kami ni orang panggil simpang Shaklee pulak nanti. Dah dapat satu landmark baru kan. :)

Kaunternya pun kat tingkat bawah je, memang senang sangat kalau nak memborong tu. hehehee..

Spam gambar sikit aci kan? :)

shakalee geo tower shaklee HQ

pejabat shaklee alamat shaklee HQ

Lagi berita baik ialah, Shaklee adalah satu-satunya syarikat suplemen yang bekerjasama dengan hospital tau!

So, hujung minggu ni jangan lepaskan peluang untuk jalankan pemeriksaan percuma di Shaklee New Home Office.

pemeriksaan kesihatan percuma di HQ baru Shaklee

Banyak agenda dan program yang dah dirancang pada hari tersebut yang pastinya havoc dan bantu buat kita lebih sedar tentang mahalnya kesihatan yang kita tengah nikmati sekarang ni.

Jumpa di sana yaaa! :)

Life is a Story
Facebook: Nusaybah Anuwar
FB Page: i-Nutrisi / Tips Hamil Sihat dan Cantik
Shaklee ID: 932852
Emel: imanusaybah@gmail.com
Contact No: 019-3832656

404 total views, 4 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Post Navigation